Udlejet

Et lille hus i roligt kvarter på en lukket vej, med meget lidt trafik. Nyistandsat 3 værelses hus på 87 m2 til kun kr. 6.400 om måneden. Huset har et lille og et meget stort værelse, en lys stue og et lille køkken. Badeværelset er nyrenoveret. Desuden er der et bryggers med mulighed for opstilling af vaskemaskine og tørretumbler. Det er her oliefyret står indtil sommeren 2017. Haven er lille og overkommelig. Der er et par fine bede og en lækker terrasse med aftensol. Yderligere er der en lille carport og et stort skur. Fjernvarme fra sommer 2017.

ØKONOMI

Huslejen er kr. 6.400 pr. måned, eksklusiv forbrug. Vand varme og el afregnes til forsyningsselskabet. Depositum er på kr. 19.200.- + 2 md forudbetalt leje.

STØRRELSE OG INDRETNING

Husets grundplan er inddelt i tre "længer". Indkørslen fører til den lille gårdsplads mellem længerne og her er tre indgange: Én på venstre hånd fører til "hovedhuset" med stor stue, et pænt bad/wc, lille køkken og et værelse. På højre side af gårdspladsen findes ét enkelt, stort værelse, som kun har denne ene adgang - det er ikke direkte forbundet med hovedhuset. Perfekt til studie, kontor, behandlerrum, hjemmebiograf, o. lign. Ikke et hus der er velegnet til mindre børn, grundet placering af værelser. Den midterste dør på gårdspladsen fører til bryggerset, hvor oliefyret står. I bryggerset forefindes plads og tilslutningsmuligheder til vaskemaskine og tørretumbler. Grunden er på 396 m2, og har en lille hyggelig have med hængekøje og en træterrasse med aftensol. Der forefindes desuden et rummeligt cykelskur samt et mindre værktøjsskur. - Tæt på åbne områder og smuk natur - Offentligt transport - bybus 150 meter væk. - Under 500 meter fra Fængslet, der er et af Horsens store kultursteder. -Tæt på skole og indkøbsmulighed.

INDFLYTNING OG UDFLYTNING

Ved indflytning er lejligheden nyistandsat. Det betyder, at der er lagt nyt gulvtæppe og vinyl i køkken og entret. Paneler, døre, vægge og lofter er nymalede. Hele lejligheden og dens inventar er grundigt rengjort. Ved udflytning skal lejligheden afleveres i samme stand.

VARMEKILDE

Lejligheden opvarmes med oliefyr indtil sommeren, hvor der etableres den billigere fjernvarme.

HUSDYR

Husdyr er ikke tilladt.

PLANTEGNING

Plategning er kun vejledende og ikke målfast.

Copyright © 2020 dimo.dk. All rights reserved.