Meget stor 3V lejlighed på 100 m2 beliggende i Ejlskov mellem Hårslev og Harndrup. 10 km syd for Bogense på Fyn. Indkøb er i Harndrup 4 km væk eller i Bogense. Ingen offentlig transport. Lejligheden har et stort køkken og er åbent til den store stue med flot trægulv. To soveværelser med klinker på gulvet. Badeværelset er meget stort og nyrenoveret. I gangen der er fælles område er der mulighed for at opstille vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet har højt køle-frys skab, opvaskemaskine, mikroovn og keramisk komfur. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Opvarmning via pillefyr styret fra hovedhuset.

ØKONOMI

Huslejen er kr. 4.700 pr. måned. Herudover skal betales A'conto vand, varme og el på kr. 1.700 pr. måned. Depositum er på kr. 14.100.-

STØRRELSE OG INDRETNING

100m2 er fordelt mellem to værelser, en stor stue, et badeværelse og et køkken. Fra indkørslen er der adgang direkte til køkkenet, hvor der er mulighed for at hænge overtøjet. Køkenet munder ud i stuen hvor alle lejlighedens rum er tilgængelige. Her er også adgang til gangen hvor vandvarmeren er placeret og hvor der er mulighed for at opsætte både vaskemaskine og tørretumbler. Gangen er fælles areal, da det er gennemgang til værkstedet fra hovedhuset. I gangen kan man også tørre tøj på snor. Fra stuen er der også adgang til en terrasse med udsigt over marker og aftensol.

VARMEKILDE

Lejligheden opvarmes med pillefyr, der varetages af beboerne i hovedhuset.

HUSDYR

Husdyr som hund er ikke tilladt i lejligheden.

PLANTEGNING

Plategning er kun vejledende.

Copyright © 2023 dimo.dk. All rights reserved.